lördag 29 oktober 2011

I sängen...

Ligger i sängen... Har precis haft en gråtattack i famnen på min man... Känner en fruktansvärd rädsla för den här förbannade sjukdomen... Jävla skitcancer!! Vill inte ha dig i min kropp!! Vill börja med behandlingen så vi kan utrota skiten! Vill inte att det tar nåt nytt fäste och förökar sig! Jävla skitsjukdom!! Varför? Hur kunde det här hända??

6 kommentarer:

  1. Älskade vännen !! Allt känns så orättvist ! Tänker på dig massor. Skickar en Bamsekram !!

    SvaraRadera
  2. Min tappra lilla dotter. V har så rätt, skukdomen ska bort ur din kropp och hela Sverje.
    Jävla skitcancer. Jag/vi älskar dig och du vet det och du kommer att besegra skiten.Mamsen.

    SvaraRadera
  3. Lisa, här kommer en STOR kram från mig!! Du fixar det här!
    Läser din blogg och tänker på dig varje dag! // Tessan Lettborn

    SvaraRadera
  4. Det är okej att gråta, vi vet ändå att du är så jäkla stark annars ändå! Älskar dig <3

    SvaraRadera
  5. Fina fina Lisa!!! Jag förstår att det känns för jävligt till och från och just att du inte fått veta ännu resultatet. Men jag vet att det kommer att gå BRA för du är sååå stark, starkare än du tror och du och din fina familj kommer framöver se tillbaka på denna tid och känna OJ va länge sen det var <3 Tänker på dig varje dag flera ggr och finns här för dig vad det än gäller. Det vet du!!!
    Gråt så mycket du bara orkar för det brukar alltid känns bättre efteråt. Världens största KRAM till dig min Lisa Fisa. /Maria

    SvaraRadera
  6. Klart du måste få ha såna här stunder. Hoppas nu du får svar snabbt så du kan få släppa ångesten och kunna fokusera på tillfrisknandet. Visst fan är det orättvist. Piss är vad det är! Kram!

    SvaraRadera